четвер, 29 липня 2021 07:30

"Ситуація була непоправна" - Дмитро Комаров зробив заяву про авіакатастрофу на Прикарпатті

"Ситуація була непоправна" - Дмитро Комаров зробив заяву про авіакатастрофу на Прикарпатті
Комаров та Табанюк були давніми приятелями. Фото: instagram.com/komarovmir

Ведучий Дмитро Комаров розповів свої думки про загибель товариша - пілота Ігоря Табанюка. Чоловік 28 липня потрапив у авіакатастрофу на Прикарпатті.

"Він - один з кращих пілотів України. Людина, яка все своє життя, час, сили і енергію віддала авіації. Її розвитку. Людина, яка за свої гроші відродила аеродром в Коломиї з руїн, відкрила льотну школу, проводила свята для всіх", - написав Комаров в Instagram.

За словами ведучого, останній рік у Ігоря був важкий. Аеродром намагалися "віджати". Він звернувся до керівництва міста і країни з проханням допомогти. Також Комаров назвав 3 можливі причини трагедії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В авіакатастрофі на Прикарпатті загинули хасиди

"Є відео падіння. Штопор. Можу припустити, що це: відмова управління, техніки, втрата свідомості, напад, втручання в управління пасажиром. Поспілкувався з дуже багатьма пілотами. Вони єдині в думці: якщо Табанюк не зміг впоратися з цією ситуацією - вона була невиправною. Він 40 років за штурвалом" - написав ведучий.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Дмитрий Комаров (@komarovmir)

Авіатроща сталася 28 серпня близько 13:40. Літак упав на приватний будинок у селі Шепарівці Коломийського району на Івано-Франківщині. Що стало причиною аварії, поки що невідомо.

Загинув льотчик, інструктор та співвласник аеродрому малої авіації у Коломиї Ігор Табанюк та троє іноземців, які приїхали до нього гостювати і перебували в літаку.

У 2013 році у авіакатастрофі загинув молодший син Ігоря Табанюка – полетів замість батька на перевірку літака. В інтерв'ю Ігор Табанюк тоді говорив "Син забрав мою смерть".

Зараз ви читаєте новину «"Ситуація була непоправна" - Дмитро Комаров зробив заяву про авіакатастрофу на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі