пʼятниця, 02 серпня 2019 13:32

Сирієць посеред вулиці порубав німця мечем

Сирієць посеред вулиці порубав німця мечем
28-річний сирієць вбив свого знайомого мечем. Фото:kor.ill.in.ua

У німецькому місті Штутгарт сирієць із мечем напав на чоловіка.

Через велику кількість ударів той загинув у лікарні, пише Bild. Загиблому було 36 років, він німецький громадянин казахського походження.

Свідки кажуть, що нападник і жертва сварились на вулиці. Тоді один із них дістав меч і кілька разів вдарив. Люди зняли напад на відео, а тоді викликали поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніж у спину: батько зарізав сина

Жорстоко напав на чоловіка 28-річний Ісса Мохаммед, який приїхав із Сирії у Німеччину 2015-го. Зловмисник спочатку втік з місця злочину, але за декілька годин поліція знайшла його та арештувала. Чому нападник скоїв такий злочин і якими мотивами керувався, поки невідомо. Але із загиблим вони зналися.

Місто Штутгарт вважають одним із найбезпечніших міст Німеччини. Тут розташовані кілька великих німецьких компаній, у тому числі великі автовиробники.

25 липня у російському місті Раменське чоловік зарізав жінку на дитячому майданчику. Зловмисник підійшов до своєї жертви, 20 разів вдарив її ножем і втік.

Зараз ви читаєте новину «Сирієць посеред вулиці порубав німця мечем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі