середа, 05 лютого 2014 16:22

Син заступника начальника волинської міліції збив жінку на тротуарі - ЗМІ

Син заступника начальника волинської міліції збив жінку на тротуарі - ЗМІ
Фото: job-sbu.org

4-го лютого, близько 14-ї години, на вулиці Конякіна зіткнулися два легкових автомобілі. За рулем однієї із автівок буцімто перебував 18-річний син заступника начальника волинської міліції, полковника Володимира Поліщука.

Як повідомляє ТРК "Аверс", керманич "Шкоди Октавії" розповів, що водій, який сидів за кермом "Мерседесу", їхав на великій швидкості, а тому, вочевидь, не впорався з керуванням та "підрізав" його авто.

"Мерседес" також збив жінку, її забрала "швидка". На місце одразу прибули працівники державтоінспекції. Номери з "Мерседеса", як зазначає видання, поспішно зняли.

З достовірних джерел відомо, що за кермом автівки був 18-річний син заступника начальника волинської міліції, полковника Володимира Поліщука. Говорити на камеру хлопець відмовився.

На сайті УМВС України у Волинській області повідомляють, що у ДТП винен 28-річний водій "Шкоди". Він, мовляв, під час перелаштування в ліву смугу, не переконався, що це буде безпечним. Водій не надав переваги в русі 18-річному жителю Луцького району, який керував автомобілем "Мерседес", що прямував у попутному напрямку в лівій смузі. У результаті цього сталося зіткнення.

За версією міліції, після зіткнення "Мерседес" виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де скоїв наїзд на 58-річну лучанку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Згідно із висновком проведених експертиз, обидва водія були тверезими.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Син заступника начальника волинської міліції збив жінку на тротуарі - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі