понеділок, 09 грудня 2019 11:12

Син застрелив батька під час п'яної сварки

Син застрелив батька під час п'яної сварки
У Кременчуці син застрелив батька під час пиятики. Фото: zbroya.info

У місті Кременчук Полтавської області 38-річний чоловік застрелив свого 66-річного батька.

Трагедія сталася удома в загиблого, розповів Gazeta.ua речник ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

За інформацією від правоохоронців, того вечора син із батьком разом вживали алкогольні напої на квартирі останнього. Під час пиятики сталася сварка, син схопився за пістолет, який мав із собою.

"8 грудня близько 19-ї години від лікаря екстреної медичної допомоги до поліції надійшла інформація, що в одній з квартир будинку по вулиці Заводській в Кременчуці громадянин 1981 року народження спричинив вогнепальне поранення своєму батькові 1953 року народження. Куля зачепила життєво важливі органи", - повідомив полковник Сулаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син забив до смерті рідного батька

Смертельна куля була випущена з пістолету Флобера. Речові докази вилучили на місці події. Сина загиблого, якого обгрунтовано підозрюють в скоєнні злочину, затримали.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею "умисне вбивство". Тіло для встановлення точної причини смерті направили на судово-медичну експертизу.

20 листопада в приватному будинку на вул. Мостовий в Дніпрі чоловік знайшов у калюжі крові 47-річного сина. Його молодший 40-річний брат – зник.

Зараз ви читаєте новину «Син застрелив батька під час п'яної сварки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі