вівторок, 08 червня 2021 15:55

Син невдоволеної пасажирки розніс голову водієві маршрутки

Син невдоволеної пасажирки розніс голову водієві маршрутки
На Рівненщині 26-річний син невдоволеної пасажирки маршрутки розніс водієві голову. Фото: t.me/NPU_Rivne

У селі Вересневе на Рівненщині побили 56-річного водія маршрутного таксі №47. Із закритою черепно-мозковою травмою та переломом основи черепа він у лікарні.

Підозрюваного встановили. Це 26-річний житель села Велика Омеляна, син невдоволеної пасажирки маршрутки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водії маршруток відлупцювали колегу

"Мати лиходія вранці того дня поверталася додому, а щоб скоротити відстань, попросила водія зупинитися в невстановленому місці. Водій відмовив. Про подію розповіла синові. Увечері, коли 26-річний чоловік був на кінцевій зупинці біля магазину, випадково зустрів водія та запитав, чому він відмовив його матері. Водій не відповів, а натомість нецензурно висловився до нього. Чоловік, розлютившись, ударив його кулаком в обличчя, від чого той упав на асфальт непритомним", - розповіли в поліції.

За фактом необережного тяжкого тілесного ушкодження триває досудове розслідування.

У Хмельницькому в автобусі побилися пасажир і кондуктор. Інцидент трапився вранці в автобусі №22, який курсує з мікрорайону "Озерна" до заводу "Катіон".

Зараз ви читаєте новину «Син невдоволеної пасажирки розніс голову водієві маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі