середа, 29 листопада 2017 13:06

Син нардепа Попова за місяць пограбував 6 магазинів: подробиці крадіжок

Син нардепа Попова за місяць пограбував 6 магазинів: подробиці крадіжок
При першому нападі спільників було троє

Богдан Попов, син народного депутат від "Радикальної партії" підозрюється у 5 пограбуваннях.

Аналіз подібних випадків наводять "Надзвичайні новини"

Сина нардепа і його спільника Владислава Чобана затримали за розбійний напад на магазин, що на Оболоні. Підлітків підозрюють ще в 5 аналогічних злочинах.

Перший напад був зафіксований 5 листопада. О 4:40 ранку у магазин "Світ пива", що біля метро Мінська увірвалось троє невідомих. При собі мали предмети схожі на пістолети й автомат. Один з нападників підійшов до каси та забрав 2500 грн.

Другий напад відбувся увечері 21 листопада. Двоє невідомих напали на продуктовий магазин. Знову мали предмети схожі на пістолет, та самостійно забрали з каси 3000 грн, при цьому вдарили продавця по голові. Того ж вечора відбувся й третій напад. Двоє невідомих вкрали з магазину на вул. Героїв Дніпра 6300 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син нардепа відмовився свідчити про скоєний злочин

Наступний розбійний напад стався 24 листопада. З магазину "Продукти" двоє невідомих винесли 7100 грн. Вдарили продавця. Наступного дня двоє обікрали магазин "Крамничка", винесли 500 грн.

Поліція проаналізувавши записи з камер відеоспостереження має підозру, що всі напади скоїли Попов і Чобан.

26 листопада близько 20:00 двоє неповнолітніх увірвались в магазин, що на вул. Рокосовського в Києві. Погрожуючи касиру пістолетом, забрали 2000 грн. Одного з нападників затримали перехожі. Другого через кілька хвилин затримала вже поліція. Одним з нападників виявився син народного депутата, Богдан Попов.

Зараз ви читаєте новину «Син нардепа Попова за місяць пограбував 6 магазинів: подробиці крадіжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі