четвер, 16 березня 2017 13:00

Син 2 місяці прожив поруч із убитою матір'ю

Син 2 місяці прожив поруч із убитою матір'ю
Квартира, у якій чоловік прожив 2 місяці із убитою матір'ю. Фото - kyiv.npu.gov.ua

У Києві затримали 29-річного чоловіка, який убив свою матір і 2 місяці жив із тілом у квартирі на вул. Академіка Заболотного.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

Правоохоронці перевірили квартиру після скарги сусідів. Ті чули сморід із помешкання. Повідомили, що вже деякий час не бачили 71-річну хазяйку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син убив матір, тіло викинув у річку

"Чоловік спочатку не хотів відчиняти двері. Тіло жінки лежало на ліжку під кількома ковдрами. Двері в кімнату були щільно зачинені і заклеєні клейкою стрічкою. Судово-медичний експерт під час попереднього обстеження встановив, що у жінки були поранення голови", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Сергій Куленко.

Син померлої зізнався, що мати весь час його лаяла за те, що він не працював, вживав наркотики і вимагав у неї гроші. 10 січня під час сварки він кілька разів вдарив матір молотком по голові, а потім придушив паском.

Чоловіка затримали. За вбивство йому загрожує 15 років в'язниці.

У Харкові патрульні врятували від самогубства 51-річну жінку, яка намагалася вистрибнути із 8-го поверху. У квартирі жінки виявили тіло чоловіка. Виявилося, жінка прожила із ним місяць.

Зараз ви читаєте новину «Син 2 місяці прожив поруч із убитою матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі