понеділок, 02 грудня 2019 20:50

Символіка Майдану та фото з автоматом: що викладали в соцмережах підозрювані в замаху на Соболєва
7

У Андрія Лавреги  на сторінці в «Однокласниках» майже  немає  інформації
Фото: ОК Андрія Лавреги
Євген   Семенов    має сторінку в російській соцмережі
Євген   Семенов    постив фото зі зброєю
Євген   Семенов    постив фото зі зброєю
Євген   Семенов    постив фото зі зброєю

Підозрювані у вбивстві 3-річного сина бізнесмена В'ячеслава Соболєва мають сторінки в російських соцмережах - Вконтакте і Одноклассники.

Акаунти ймовірного снайпера Андрія Лавреги і його подільника Євгена Семенова поки доступні для перегляду, пише "Страна".

У Лавреги на сторінці в "Однокласниках" немає ніякої інформації, крім того, що йому 20 років і він живе в Черкасах. Це збігається з тією інформацією про стрілка, яку поширювали раніше. Також вказується, що Лаврега не заходив на сторінку з квітня 2014 року - тобто приблизно з початку АТО на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 3-річного хлопчика: що відомо про матір дитини

Семенов "ВКонтакте" вказує, що навчався в Одеському морехідному училищі. Роки військової служби - з 2017 по 2019. Місто служби - Маріуполь, а підрозділ - "Аратта" (раніше був у "Правому секторі").

На одному з фото 2018 року він позує на тлі символіки Самооборони Майдану і підрозділу "Аратта.

Семенов - уродженець Котовська Одеської області. В одеській морехідці він не довчився, вступив у ряди добровольців у 2017 році (в 17 років). Тоді ж поїхав воювати на Донбас.

Заступник командира Української добровольчої армії (УДА), командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій "Червень" Гергерт підтвердив, що затримані за підозрою в замаху на Соболєва служили в його батальйоні. Андрій Лаврега був нагороджений Петром Порошенком орденом "За відвагу".

Зараз ви читаєте новину «Символіка Майдану та фото з автоматом: що викладали в соцмережах підозрювані в замаху на Соболєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі