субота, 01 листопада 2014 18:10

Сили АТО відбили стратегічне село на околицях Щастя

Сили АТО відбили стратегічне село на околицях Щастя
Фото: ipress.ua

На околицях міста Щастя на Луганщині, які постійно, як і саме місто, зазнають терористичних обстрілів, українські вояки взяли під контроль село Геївка. Це зазначає ТСН.

"Тепер позиції пильнують "айдарівці", прикордонники та бійці 92-ї бригади. По цих позиціях іде обстріл із боку Старого Айдара зі 120-мм мінометів і стрілецької зброї", - розповів заступник командира 92-ї ОМБР Олександр Васильковський.

Бойовики, коли відходили із Геївки, підірвали міст важливий шлях сполучення села з цивілізованим світом.

"Сепаратисти його підірвали, щоб залишити людей без хліба, без доставки ліків. Глибина річки тут подекуди близько 12 метрів, найближчий міст, до якого ще є доступ, знаходиться десь у 30 кілометрів звідси", - говорить боєць АТО.

Міст наші воїни відновили власними силами. На позиціях, запевняють бійці 92-ї, закріпились міцно, Геївку ворогу віддавати не збираються. Нині будують міцні укріпрайони і готуються відбивати атаки. "У той час, коли ми сюди приїхали, тут нічого не було... Ми очікуємо серйозних ударів, готуємося, накриваємо бліндажі, робимо перекриття", - говорять захисники.

Нагадаємо, бойовики шість разів за минулу добу атакували місто Щастя на Луганщині - стріляли з мінометів, артилерії й танків.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО відбили стратегічне село на околицях Щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі