середа, 20 серпня 2014 09:59

Сили АТО контролюють половину Іловайська, у боях загинули ще 8 воїнів — радник Авакова

Сили АТО контролюють половину Іловайська, у боях загинули ще 8 воїнів — радник Авакова
Фото: google.com.ua

Поки Україна мирно спала в Іловайську тривали нічні вуличні бої.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook радник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, батальйон "Донбас" контролює половину міста, розділену залізницею. Залишки терористів закріпилися в іншій половині і вперто чинять опір. По периметру міста виставлені блок-пости з метою не допущення підходу до міста підкріплень терористів.

"Вуличні бої - це найскладніше мистецтво серед всіх інших видів тактики ближнього бою. Ворог може чекати тебе де завгодно і стріляти з горища, підвалу, з дитячого садка. Терористи ведуть мінометний вогонь з поки контрольованої ними частини міста по нашій стороні не розбираючись при цьому куди вони потрапляють - в житлові будинки чи ні. За вчорашній вечір і ніч, після загибелі "Улибки", загинули ще четверо героїв з батальйону Нацгвардії "Донбас". Також четверо героїв загинули спецбатальйону міліції "Шахтарськ". У тому числі зі складу батальйону "Донбас" загинув громадянин України американського походження, позивний "Франко", - повідомляє Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО контролюють половину Іловайська, у боях загинули ще 8 воїнів — радник Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі