вівторок, 26 серпня 2014 22:33

Сили АТО контратакували терористів під Адріанополем і захопили багато зброї

Сили АТО контратакували терористів під Адріанополем і захопили багато зброї
Фото: ua.korrespondent.net

Підрозділи Збройних Сил відбили напад на українські позиції поблизу населеного пункту Адріанополь (Луганщина) і перейшли у контрнаступ. Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці. У результаті силовики полонили терористів та велику кількість зброї.

Уточнюється, що рештки механізованої колони бойовиків, яку вчора розбили наші військові, зайняли позиції в районі населених пунктів Маркіно, Щербак, Холодне і обстрілюють сили АТО з танків та гаубиць.

Крім того, додають у прес-центрі, бійці батальйону "Азов" продовжують наступ. Триває також зачистка населених пунктів Іллірія, Маломиколаївка і Родакове.

"Основні зусилля зосереджені на виконанні завдання з ізоляції кризового району Городище, вздовж державного кордону, Ізварино, Краснодон, Червона Поляна, Красний Луч, Міусинськ, Вахрушево, Петровське, Зимогір'я, Слав'яносербськ, вздовж річки Сіверський Донець, Кримінна, Краснореченське, недопущенні виходу з нього диверсійних розвідувальних груп, з поступовим звуженням кола ізоляції", - повідомляє прес-центр АТО.

Силовики додають, що терористи продовжують обстрілювати українські позиції неподалік населених пунктів Вергунський Роз'їзд, Станічно-Луганське, Макарове і Березове. Крім того, відбулись мінометні обстріли в районі кургану Могила Гостра та Вергунського роз'їзду.

Також протягом дня йде запеклий бій за контроль над населеним пунктом Новосветловка. Наших десантників і піхотинців обстрілюють з БМ-21 "Град" з напрямку населеного пункту Луганськ.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО контратакували терористів під Адріанополем і захопили багато зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі