середа, 08 серпня 2018 11:48

Сільський шаман 15 років тримав у неволі та ґвалтував жінку

Сільський шаман 15 років тримав у неволі та ґвалтував  жінку
Місцевий шаман сказав, що в дівчину вселився злий джин. Фото: zakarpattya.net.ua

На острові Сулавесі в Індонезії чоловік викрав 13-річну дівчинку і ґвалтував її 10 років.

83-річний сільський шаман протягом 15 років утримував у печері жінку. Він стверджував, що вона одержима злим джином, повідомляє ВВС.

Чоловік на ім'я Яго був відомий як цілитель, практикував чорну магію. У 2003-му сім'я 13-річної дівчинки віддала її йому на "лікування".

Вона прожила з ним деякий час, а потім зникла. Чоловік сказав сім'ї, що поїхала до столиці Індонезії Джакарту, щоб влаштуватися на роботу. 28-річну потерпілу звільнили співробітники поліції.

Родичі намагалися знайти її протягом декількох років, після цього оголосили дівчинку зниклою безвісти. Якщо вину доведуть, чоловіка посадять на 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото ґвалтівника 10-річної дівчинки

У Київській області батько змушував свою 13-річну доньку робити порнознімки, а потім їх продавав. Він публікував знімки і надавав відкритий доступ до файлів невизначеному колу осіб, від яких отримував гроші на рахунок. Його загальна сума склала майже 20 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Сільський шаман 15 років тримав у неволі та ґвалтував жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі