понеділок, 17 листопада 2014 17:24

Силовики вилучили понад 600 одиниць зброї зі схованки "поліції ДНР"

Силовики вилучили понад 600 одиниць зброї зі схованки "поліції ДНР"
Фото: mvs.gov.ua

Співробітниками МВС за підтримки штабу АТО було проведено спецоперацію, у результаті якої вдалося проникнути на окуповану територію та вилучити понад 600 одиниць бойової зброї та боєприпасів до неї, які терористи планували використати для проведення диверсій і терактів.

Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

"Міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що на околицях м.Донецька знаходиться схрон колишніх співробітників донецької міліції, які перейшли на сторону сепаратистів, з великою партією вогнепальної зброї, яка має бути використана диверсійно-розвідувальними групами бойовиків на територіях, вільних від окупації", - говорять у МВС.

Правоохоронці розробили план вилучення зброї і задіяли у ньому лише найбільш кваліфікованих спеціалістів.

"Ризикуючи життям, оперативники непомітно проникли на підконтрольну бойовикам територію та вивезли звідти більш ніж 600 одиниць зброї та боєприпасів. Крім того, міліціонерам вдалося повернути бойовий прапор, який було вручено Донецькому гарнізону міліції в 1946 році на честь визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників", - відмічають у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «Силовики вилучили понад 600 одиниць зброї зі схованки "поліції ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі