субота, 06 вересня 2014 13:17

Сили АТО дотримуються режиму припинення вогню, а бойовики - ні - РНБО

Сили АТО дотримуються режиму припинення вогню, а бойовики - ні - РНБО
Фото: zn.ua

Силовики АТО неухильно дотримуються виконання режиму припинення вогню. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Сили антитерористичної операції, чітко дотримуючись наказ верховного головнокомандуючого, підтримують режим припинення вогню", - сказав він на брифінгу в суботу.

У той же час, за його словами, за попередньою інформацією, після оголошення перемир'я (з 18.00 п'ятниці) в районі Красногорівки були обстріляні позиції сил АТО. Крім того, обстрілу піддалися позиції українських військових в Донецькому аеропорту.

"У Луганській області після перемир'я терористи обстрілювали з мінометів блокпост сил АТО в районі н.п. Золоте, о 21.44 зі стрілецької зброї обстріляний базовий табір українських військ біля н.п. Попасна. О 23.30 зафіксований обстріл з автоматичного гранатомета українського блокпоста біля н. п. Фрунзе", - розповів спікер інформцентру.

Всього, за його даними, за минулу добу бойовики здійснили 28 обстрілів позицій українських силовиків, при цьому 10 - вже після оголошення режиму припинення вогню.

За його інформацією, ніхто з українських військовослужбовців за цей період не постраждав. При цьому Лисенко уточнив, що мова йде про минулу добу, 5 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО дотримуються режиму припинення вогню, а бойовики - ні - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі