середа, 19 червня 2019 14:11

Серед трьох версій смерті Тимчука розглядають вбивство

Автор: facebook.com/dmitry.tymchuk
  Дмитро Тимчук 15 років працював у різних структурах Нацгвардії та Міноборони
Дмитро Тимчук 15 років працював у різних структурах Нацгвардії та Міноборони

Слідчі розглядають 3 версії загибелі народного депутата і координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко, пише "Громадське".

"Це одне з трьох: або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю", — відповів Шевченко на запитання про версії смерті депутата.

Колеги Тимчука у парламенті не вірять у випадковість. Заступник глави фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук звернув увагу, що загиблий активно висвітлював роль російських військ в агресії проти України.

"Це дає підстави вважати, що ми матимемо версію замаскованого під самогубство вбивства... Дмитро - професійний військовий і зі зброєю провів більше половини життя. Є певні речі, які випрацьовуються до автоматизму... Просто не вірю, що офіцер із багаторічним досвідом загинув внаслідок недбалого ставлення до персональної зброї. Такого не може бути", - сказав Тетерук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть Тимчука зупинила роботу Ради

У Києві у віці 46 років загинув народний депутат від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук. За попередньою інформацією, депутат випадково вистрелив собі в голову під час чищення пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Серед трьох версій смерті Тимчука розглядають вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі