четвер, 05 вересня 2019 18:11

Серед сміття знайшли труп 38-річної жінки

Серед сміття знайшли труп 38-річної жінки
У селі Маломихайлівка Покровського району Дніпропетровської області в підвалі старого будинку виявили труп 38-річної жінки. Фото - Калуга-Пошук

У селі Маломихайлівка Покровського району Дніпропетровської області в підвалі старого будинку виявили труп жінки. Був завалений землею та будівельними матеріалами. На тілі виявили садна і рубану рану на скроні.

У день зникнення жінка саме святкувала 38-річчя, повідомляють "Надзвичайні новини".

"Цього дня вона зайшла в магазин за покупками і почала показувати, що чоловік подарував їй ланцюжок за 3 тисячі гривень. Стояла з великою пачкою грошей у руках, оточуючі це бачили", – розповіли очевидці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мала зустрітися з подругами: що розповів чоловік зґвалтованої та вбитої в Гідропарку

Після цього жінка подзвонила своїм подругам і дізналася, що вони не зможуть приїхати до неї на святкування. Тому вирішила піти в гості до друзів. Через деякий час свекруха померлої виявила її труп у підвалі будинку друзів, до яких жінка прямувала.

"Ці знайомі жили небагато, часто просили в борг продукти. Після такої страшної знахідки вони прийшли в магазин і скупилися на велику суму. Це насторожило", – зазначили місцеві.
Односельці додали, що загибла жила з чоловіком та свекрухою, мала хорошу роботу, але часто могла піти в запій.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У поліції розповіли подробиці та мотив убивства 40-річної жінки, тіло якої знайшли на сміттєзвалищі в Лозовій під Харковом. 54-річний підозрюваний зізнався, зачепили слова жінки про його матеріальний стан.

Зараз ви читаєте новину «Серед сміття знайшли труп 38-річної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі