Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2021 19:30

Серце не вирізав: що розповів "білогородський різник"

Серце не вирізав: що розповів "білогородський різник"
Підозрюваний у вбивстві та підриві будинку у Білогородці під Києвом співпрацює зі слідством. Фото: kv.npu.gov.ua

Підозрюваному в убивстві знайомого та підпалі п'ятиповерхівки у селі Білогородка під Києвом Романові Курду обирають запобіжний захід у Києво-Святошинському суді.

Прокуратура просить тримання під вартою А також клопотала разом із підозрюваним та його адвокатом про закрите слухання. Однак суд клопотання відхилив.

У суді підозрюваний поводиться спокійно. Відповідає на питання стримано й не спілкується з пресою. Єдине сказав, що про вирізане серце – вигадки. Він такого не робив.

Його адвокат заявив, що чоловіка катують, тиснуть на нього психологічно – за останні дві доби він спав не більше двох годин. Також чоловіка начебто тримали без їжі та води й змушували зізнатися в злочині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух із пожежею в Білогородці: що буде з будинком

Тим часом у селі досі обговорюють трагедію. Кажуть, що жертва і його кат були знайомі. Останній здавав убитому в оренду гараж за тисячу гривень на місяць. І начебто орендар не платив гроші останні пів року.

Про загиблого також розповіли, що був людиною спокійною й неконфліктною.

Про підозрюваного відомо, що йому 43 роки. Він уродженець Керчі, одружений, має двох дітей.

Вибух стався на третьому поверсі п'ятиповерхівки 21 червня о 13:20. Почалася пожежа. Вогонь перекинувся на два горішні поверхи й дах. Постраждали 10 осіб. Під час гасіння рятувальники знайшли тіло чоловіка. З'ясувалося, він загинув не у вогні. Чоловікові перерізали горло, тричі вдарили ножем у груди, а також вирізали серце й частину легенів. Підозрюваного встановили й затримали. Це моряк, йому 43 роки. Проживає неподалік. Має родину, але вона живе в Севастополі. Загалом внаслідок надзвичайної ситуації постраждали близько 100 осіб. 14 сімей потребують тимчасового житла на час проведення експертиз та робіт із відновлення будинку.

Зараз ви читаєте новину «Серце не вирізав: що розповів "білогородський різник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути