середа, 15 серпня 2018 17:08

Сексуальний масаж: накрили бордель для іноземців
6

Сутенерка шукала повій віком від 20 до 25 років
Фото: od.npu.gov.ua
Сутенерка шукала повій віком від 20 до 25 років
Сутенерка шукала повій віком від 20 до 25 років
Сутенерка шукала повій віком від 20 до 25 років
Сутенерка шукала повій віком від 20 до 25 років

В Одесі 33-річна сутенерка зводила повій з іноземними клієнтами. У центрі міста жінка організувала "масажний салон", у якому молоді дівчата надавали чоловікам послуги сексуального характеру.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Одеській області.

За словами працівників Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми в Одеській області, сутенерка шукала повій віком від 20 до 25 років за допомогою рекламних оголошень в інтернеті. Жінка створювала їм умови для роботи з клієнтами, серед яких були іноземні громадяни.

Послуги в салоні коштували від 800 до 1000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальне співвідношення тиску і прохолоди - у зоопарку удави роблять масаж

Гроші, отримані від протиправної діяльності, сутенерка розподіляла між завербованими жінками.

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні масажного салону правоохоронці виявили отримані від клієнтів кошти у розмірі 32 тис. грн та 200 доларів, електронні носії інформації та рекламні буклети.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та осіб, причетних до скоєння злочину.

На Львівщині поліція затримала повію. Жінка вийшла на трасу Львів-Тернопіль разом із 2-річною донькою. Під час розмови з поліцією жінка зізналася, що займається проституцією від самого народження дочки

Зараз ви читаєте новину «Сексуальний масаж: накрили бордель для іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі