пʼятниця, 11 квітня 2014 05:21

СБУ затримала в Чернігівській області небезпечного російського диверсанта

СБУ затримала в Чернігівській області небезпечного російського диверсанта
Фото: zn.ua

У Чернігівській області співробітники Служби безпеки України у взаємодії з Державною прикордонною службою України затримали громадянина Російської Федерації, який намагався потягом сполученням Полоцьк - Сімферополь в'їхати на територію України та АР Крим для виконання диверсійних завдань.

Як передає "Главком", під час особистого огляду у нього було виявлено п'ять мобільних телефонів, 23 сім-карти, 17 сигнальних ракет і 5 пристроїв для здійснення пуску цих ракет, два військових квитка Збройних сил РФ, три фотоапарата, 11 карт пам'яті цифрової фотокамери, таблиця позивних радіозв'язку.

"У блокноті затриманого знайдено номер мобільного телефону офіційної особи ФСБ РФ, безпосереднього координатора диверсанта", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в СБУ, під час допиту затриманий зізнався у виконанні завдання в інтересах спецслужб Росії "для дестабілізації ситуації в південних регіонах України, зокрема тероризування мирного населення".

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала в Чернігівській області небезпечного російського диверсанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі