середа, 03 грудня 2014 14:13

СБУ затримала двох інформаторів ДНР - "Дядьку" і "Сергія"

СБУ затримала двох інформаторів ДНР - "Дядьку" і "Сергія"
Фото: publicist.in.ua

Контррозвідка СБУ затримала на Донеччині двох мешканців Ясинуватівського району, які збирали та передавали терористам ДНР відомості про пересування та дислокацію сил АТО.

Інформацію повідомляє прес-центр СБУ.

Один із затриманих - 47-річний розвідник терористичного бандформування "Восток" з позивним "Дядька" - передавав ватажкам бойовиків координати місць базування сил АТО, а також коригував обстріл українських позицій.

"Крім того, зловмисник спеціально виїжджав для проведення розвідки розташування сил АТО в районі Донецького аеропорту. Співробітники СБУ спільно з військовою розвідкою затримали інформатора під час спроби втекти і сховатися від кримінального переслідування", - йдеться в повідомленні.

Інший затриманий - місцевий житель із позивним "Сергій", який сприяв терористичній діяльності бойовиків на території Донеччини.

"Спільник терористів збирав дані про кількість та озброєння військових, задіяних в антитерористичній операції. За його зізнанням, він усвідомлював, що передана ним інформація буде використана бойовиками проти українських силовиків", - інформує СБУ.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала двох інформаторів ДНР - "Дядьку" і "Сергія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі