неділя, 18 жовтня 2020 04:55

СБУ запобігла вивезенню за кордон комплектуючих до військових літаків

СБУ запобігла вивезенню за кордон комплектуючих до військових літаків
Правоохоронці затримали транспортний засіб з товаром на пункті пропуску Дякове в Закарпатській області. Фото: Facebook

У Закарпатській області співробітники Служби безпеки України запобігли нелегальному вивезенню за кордон комплектуючих до військових літаків.

Правоохоронці встановили, що житель Чернівецької області намагався приховано переправити в одну з європейських країн сім годинників, які використовуються у військовій авіації як комплектуючі до літаків. Про це повідомляється на сторінці Управління СБУ в Закарпатській області в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік хотів вивезти у Білорусь пістолет та ювелірні вироби

Нелегальний вантаж він перевозив у власному мікроавтобусі. Правоохоронці затримали транспортний засіб з товаром на пункті пропуску Дякове в Закарпатській області (кордон з Румунією, - ред.).

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю" Кримінального кодексу України.

Раніше неподалік кордону з Румунією в Чернівецькій області наряд відділу прикордонної служби "Фальків" виявив позашляховик із контрабандними сигаретами.

Зараз ви читаєте новину «СБУ запобігла вивезенню за кордон комплектуючих до військових літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі