четвер, 21 серпня 2014 15:01

СБУ затримала бойовиків "ЛНР", які працювали на російську розвідку

СБУ затримала бойовиків "ЛНР", які працювали на російську розвідку
obozrevatel.com

СБУ затримала двох терористів "ЛНР" з групи бойовиків Мозгового.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Як стало відомо, затримані бойовики, мешканці  Лисичанська, збирали та передавали інформацію про діяльність сил АТО ватажку однієї з розвідувально-диверсійних груп.

Встановлено, що "розвідники" були завербовані куратором підрозділу розвідки "ЛНР" з боку російських спецслужб, який зараз знаходиться в Російській Федерації.

На виконання завдань російських спецслужб, затримані збирали інформацію в Сєверодонецьку та Лисичанську.

Також на визволеній території вказаними особами було організовано накопичення та приховування зброї, вибухових пристроїв, які вони отримували від терористів з "ЛНР", з метою проведення диверсій проти сил АТО та мирного українського населення.

Слідчими СБУ стосовно двох "розвідників" зареєстровано кримінальні провадження за ч.1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) та ч.2 ст. 260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала бойовиків "ЛНР", які працювали на російську розвідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі