четвер, 03 квітня 2014 20:12

СБУ назвала маячнею інформацію про підготовку українцями терактів у РФ

СБУ назвала маячнею інформацію про підготовку українцями терактів у РФ
Фото: argumentua.com

Інформацію, поширену в російських ЗМІ про затримання групи громадян України, підозрюваних в організації диверсій на території РФ, в Службі безпеки України назвали маячнею.

"Маячню ми не коментуємо", - сказали агентству "Інтерфакс- Україна" в СБУ в четвер.

Раніше в прес-службі партії "Правий сектор" також назвали маячнею інформацію російських ЗМІ про присутність активістів партії серед затриманих українців.

"Насправді це звичайно маячня, і коментувати таку маячню більше ніяк не варто, тому що це - жахлива брехня і пропаганда з боку Кремля", - зазначив у коментарі агентству прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський.

Нагадаємо, сьогодні, 3 квітня, російська телекомпанія НТВ з посиланням на дані спецслужб повідомила, що 25 громадян України, серед яких троє активістів "Правого сектору", затримані за підозрою в підготовці диверсій на території Росії. Телекомпанія продемонструвала відеокадри затриманих громадян України.

За даними спецслужб, теракти готувалися в період з 14 по 16 березня в семи регіонах - Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Бєлгородській областях, в Республіках Калмикія і Татарстан, говорилося в повідомленні.

Всі затримані, 25 осіб, серед яких троє активістів "Правого сектора" вже підтвердили отримання інструкцій від представників Служби безпеки України, повідомила телекомпанія.

Зараз ви читаєте новину «СБУ назвала маячнею інформацію про підготовку українцями терактів у РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі