вівторок, 02 березня 2021 12:21

Санітарка вкрала телефон у пацієнтки, яка помирала від коронавірусу

Санітарка вкрала телефон у пацієнтки, яка помирала від коронавірусу
Смартфон вкрала санітарка, якій до того ж доплачували за догляд за пацієнткою Фото: pixabay.com

У Луцькій міській лікарні у жінки, яка помирала від коронавірусу, вкрали телефон.

Дочка пацієнтки одразу ж звернулася до лікарів та працівників відділення, проте ті запевнили, що ніхто з відділення не міг вчинити крадіжку, пишуть "Волинські Новини". Зате провину спробували спихнути на чоловіка, який потрапив в цю ж лікарню з інтоксикацією алкоголем, але незабаром втік.

Після смерті жінки дочка написала заяву про крадіжку до поліції. Вони з'ясували, що смартфон вкрала санітарка, якій до того ж доплачували за догляд за пацієнткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворий із важкою формою Covid перерізав собі горло

"10 січня ввечері я відвідувала матір і зарядила їй телефон. Вона ще розмовляла, але не могла рухатися, оскільки Covid-19 дав ускладнення. Коли їй щось було потрібно, наприклад, попити або зателефонувати, то вона просила санітарок, щоб їй допомогли. Мати перебувала в лікарні і на Новий рік, і під час Різдвяних свят, тому я доплачувала санітарці, щоб та до неї підходила. Уночі з 10 на 11 січня мені ніхто не дзвонив, а коли я прийшла зранку, то в матері вже був напад, набряк легенів, говорити вона не могла", - розповіла дочка пацієнтки.

Напад у жінки стався вночі, але родичам ніхто не подзвонив і не сказав, що їй зовсім погано.

"Людина помирає, а всім начхати. Доки я з цим всім розібралася, помітила, що немає телефону, а він завжди лежав на одному місці на тумбі. Я одразу ж звернулася до співробітників відділення, на що ті мені емоційно відповіли, що у них ніхто нічого не може взяти. Мені було незрозуміло, куди міг подітися телефон. Лікарі розповіли, що вночі привозили відкачувати алкоголіка, то, можливо, що саме він і вкрав смартфон, адже під ранок чоловік втік. Завідувач відділення сказав мені, щоб я писала заяву в поліції, але мені було не до цього, оскільки матір вже ні на що не реагувала. У цей день близько 18:00 матері не стало", - розповіла жінка.

Після того, як жінка написала заяву в поліцію, їй 5 лютого передзвонили і сказали, що гаджет знайшли. А вкрала його санітарка, яка доглядала за пацієнткою.

"Я б на неї ніколи не подумала, адже вона була хороша. Саме вона чергувала в ніч з 10 на 11 січня. Справу передали в суд. Смартфон у мене, але я не можу навіть зайти в месенджери, адже там акаунти цієї санітарки", - розповідає жінка.

Дочка померлої пацієнтки шокована тим, що весь цей час санітарка ходила з телефоном її матері і їй було абсолютно все одно, що жінка вже помирає.

У Дніпрі в лікарні ім. Мечникова 44-річний чоловік скоїв самогубство. Пацієнт вистрибнув з вікна, залишивши перед тим записку.

Зараз ви читаєте новину «Санітарка вкрала телефон у пацієнтки, яка помирала від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі