вівторок, 16 липня 2019 20:48

Самогубство у поліцейському відділку: розповіли нові подробиці

Самогубство у поліцейському відділку: розповіли нові подробиці
ДБР відкрило кримінальне провадження щодо самогубства у поліцейській дільниці в Ірпені. Фото: ТРЕК

Слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження щодо працівників поліцейської дільниці в Ірпені, де застрелився затриманий.

Справу розслідують за статтею "Службова недбалість". Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"За попередньою інформацією, на вулиці в місті Ірпінь Київської області між громадянином і двома іншими особами виникла конфліктна ситуація, при якій він двічі вистрілив у їхній бік. Поліцейські полку поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Київській області затримали громадянина за підозрою в скоєнні замаху на умисне вбивство. Після цього затриманого доставили в Ірпінський відділ поліції. Там чоловік вистрілив собі в голову, в результаті чого помер", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперники серед вулиці влаштували криваву "дуель"

В ДБР наголошують, що поліцейські при затриманні не вилучили зброю у чоловіка.

"Досудове розслідування триває. Кваліфікація: службова халатність (ч.2. Ст. 367 Кримінального кодексу України). У разі доведення провини, поліцейським загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", – додали у відомстві.

Події, які відбувались у Ірпінському відділі поліції, зафіксовані камерами відеоспостереження. Для з'ясування всіх обставин створена спеціальна комісія. Триває службове розслідування. Керівництво поліції області взяло справу на особистий контроль.

Зараз ви читаєте новину «Самогубство у поліцейському відділку: розповіли нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі