субота, 27 січня 2018 13:01

Шахраї за день обікрали пенсіонерів на 40 тис. грн

Шахраї за день обікрали пенсіонерів на 40 тис. грн
Один із шахраїв представився працівником пошти. Запропонував поміняти старі гроші на нові. Фото: Днепр Инфо

На Чернігівщині шукають шахраїв, які протягом 26 січня ошукали трьох пенсіонерів і заволоділи їхніми коштами. Всі потерпілі - літнього віку. Найстаршому 83, а наймолодшому – 72 роки.

"Перша жертва – чернігівець 1934 року народження. До нього у двір зайшли чоловік віком 35-40 років та жінка 30-35 років. Під приводом продажу цукру за зниженою ціною відволікли увагу потерпілого та викрали 30 тисяч гривень", - повідомляє у Facebook поліція Чернігівщини.

Друга потерпіла — жителька Прилуцького району області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік "за виграш у лотерею" віддав шахраям $25 тис

"Бабусі вже далеко за 70, пережила не одну грошову реформу. До неї зайшов чоловік, представився працівником пошти. Заговорив про заміну старих грошей на нові. Жінка нічого лихого не запідозрила. Віддала шахраю 4000 гривень. Обман розкрився майже одразу, коли "нові" купюри роздивився співмешканець потерпілої. Але було вже пізно", - додали в поліції.

У третьої жертви шахрай випитав реквізити та особисту інформацію банківської картки. Зняв із неї 6000 гривень.

Шахраї, які крадуть автомобільні номери, зосередили увагу на автомобілях з іноземною реєстрацією. Так, якщо номер української реєстрації відновити нескладно, то знаки країн ЄС ніхто в Україні не видасть. Цим і користуються ті, що прагнуть наживи.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї за день обікрали пенсіонерів на 40 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі