середа, 13 червня 2007 20:07

Сацюк залишається підозрюваним у справі про отруєння Ющенка - рішення суду

Сацюк залишається підозрюваним у справі про отруєння Ющенка - рішення суду
Шевченківський районний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову колишньому заступникові голови СБУ Володимиру Сацюку, який вимагав спростувати розповсюджену раніше інформацію про те, що отруєння Віктора Ющенка сталося у нього на дачі.

Про це повідомив радник президента з правових питань Микола Полудьонний.

Він сказав, що сьогодні Шевченківський райсуд розглянув справу по суті і прийняв рішення відмовити у задоволенні позову.

Полудьонний також додав, що сьогодні суд оголосив резолютивну (резолюція) частину рішення, а повне рішення суду буде готове 18 червня.

Під час президентської виборчої кампанії восени 2004 року Віктора Ющенка отруїли діоксином. Розслідування кримінальної справи про його отруєння досі не завершене.

20 грудня 2006 р. Ющенко заявив, що був отруєний на дачі колишнього заступника голови СБУ Володимира Сацюка.

У свою чергу Сацюк у квітні цього року подав цивільний позов до Президента України з вимогою спростувати інформацію про те, що отруєння нинішнього глави держави відбулось у нього на дачі.

12 квітня Шевченківський районний суд міста Києва на попередньому розгляді позову Сацюка про захист честі, гідності та ділової репутації вирішив прийняти позов до розгляду по суті, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Сацюк залишається підозрюваним у справі про отруєння Ющенка - рішення суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі