Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 10:24

"Русская" блогерка з-під Києва матюками висловилася про українську мову

"Русская" блогерка з-під Києва матюками висловилася про українську мову
Блогерка з Ірпеня зробили скандальну заяву. Фото: скріншот з відео

Блогерка з Ірпеня Київської області 18-річна Діана Калеганова назвала українську мову "й*баною" і виступила за її заборону.

На скандальну заяву дівчини звернув увагу Тelegram-канал "Катарсис".

"Просто я би бл*ть на*уй заборонила й*бану українську мову", - писала Калеганова в розповідях Instagram, де має 411 підписників.

Також вона публікувала запис розмови в Telegram, де комусь пояснювала, що її прізвище – російське.

"Я – "русская", зі мною Бог", – казала блогерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запрошуємо тебе з чоловіком на позицію, де ми "прохолоджуємося" - українські воїни звернулися до горе-блогерки

З'ясувалося, що з 2020 року дівчина вивчає журналістику в Міжрегіональній академії управління персоналом у Києві. У школі вона запам'яталася агресивною поведінкою. Директор начебто писав на дівчину заяву до міськради з проханням надіслати співробітника поліції та привести її матір в школу.

"Бо Діана, далі цитата: "Надзвичайно недисциплінована, агресивна, постійно конфліктує з учителями та учнями, грубить усім, з однокласниками не спілкується, ображає їх, використовуючи нецензурну лексику", - йдеться в дописі.

Пізніше Калеганова заявила у відео, що хоче попросити вибачення в людей, які "топлять за українську мову без всякого фанатизму, націоналізму й такого іншого".

Водночас дівчина поскаржилася на погрози в соцмережах. Мовляв, невідомі пишуть та дзвонять не лише їй, але і її матері.

Скандальна блогерка під ніком ttiisshhiinnaa разом із компанією влаштували в готельному номері вечірку, а потім розгромили його. Інцидент стався вночі 1 червня. Слідчі розпочали кримінальне провадження. Справу розслідують як хуліганство. Фігурантам загрожує до п'яти років обмеження волі або до чотирьох за ґратами. Відомо також, що торік блогерку від самогубства рятували патрульні. Вона посварилася з коханим і хотіла стрибнути з мосту Метро.

Зараз ви читаєте новину «"Русская" блогерка з-під Києва матюками висловилася про українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути