середа, 14 березня 2007 16:36

Рудьковський образився на Секретаріат Ющенка

Міністр транспорту і зв"язку України Микола Рудьковській звинуватив Секретаріат президента у тому, що його поливають брудом команди Кучми. Про це Рудьковській заявив після засідання Кабінету міністрів.

Коментуючи скандальну інформацію, опубліковану в "Україні молодій", про відсутність у нього вищої освіти, міністр заявив: "Мені приємно, що журналісти цікавляться моєю освітою. Я хотів би, щоб хоча б частина журналістів знали і могли робити те, що може міністр транспорту. Я говорю на трьох іноземних мовах і маю дві вищі повні освіти. Я вчитель історії і економіст. Закінчив Чернігівський педагогічний інститут і Національний економічний університет".

"Щодо публікації, надрукованої в "Україні молодій", то мені шкода, що люди, близькі до Секретаріату президента, знов витягають бруд, яким мене поливала команда Кучми", - сказав він.

Рудьковській пообіцяв, що подасть до суду на "Україну молоду".

"У судовому порядку мені вдасться довести, що людина, яка написала це, відповідала фінансово", - відзначив міністр, пише РосБалт.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський образився на Секретаріат Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі