вівторок, 20 жовтня 2015 15:17

Розвідка повідомляє про прибуття "вантажу 200" із Сирії до Севастополя

Розвідка повідомляє про прибуття "вантажу 200" із Сирії до Севастополя
Фото: crime.in.ua

Із Сирії на півострів доправили 26 тіл військових 810-ї бригади морської піхоти ЧФ РФ, що базується в окупованому Севастополі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Із Сирії до Севастополя доставлено тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810-ї окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту. 

У зв'язку з неспроможністю російського командування забезпечити нормальні санітарно-гігієнічні умови перебування, відмічаються масові випадки інфекційних захворювань особового складу ЗС РФ на території Сирії", - ідеться в повідомленні.

Як зазначають, підрозділи ЗС Сирії за підтримки авіації ПКС РФ продовжують наступальні дії в провінціях Алеппо, Дамаску, Латакії, Хамі та Хомсі, унаслідок яких установлено контроль над низкою населених пунктів у районі Алеппо.

Протягом доби літаками російського авіаційного угруповання здійснено 33 вильоти і завдано ракетно-бомбових ударів по 49 об'єктах на території Сирії.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка повідомляє про прибуття "вантажу 200" із Сирії до Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі