неділя, 05 листопада 2017 16:23

Розстріляний водій причетний до вбивства Вороненкова - політтехнолог

Розстріляний водій причетний до вбивства Вороненкова - політтехнолог
Загиблий у Харкові водій,машину якого розстріляли з автомата,може бути причетний до вбивства депутатат РФ Вороненкова. На фото - труп Дениса Вороненкова у центрі Києва

Розстріляний 5 листопада у Харкові водій був причетний до вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

У цьому впевнений політтехнолог Віктор Уколов. Написав про це на сторінці у Facebook.

"Вбивство підтверджує версію прокуратури, що організаторів вбивства депутата Держдуми Росії Вороненкова міг бути злодій в законі Тюрін. За даними слідчих, розстріляний в Харкові Едуард Аксельрод разом зі знайомим Тюріна Юрієм Василенком підбирали кілерів, щоб убити Дениса Вороненкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шокуюче вбивство в Харкові:розповіли подробиці

Схема відома - для того, щоб обірвати зв'язок кілера і замовника, треба прибрати організатора, що контактував з кілерами", - переконаний Уколов.

У центрі Харкова невідомі розстріляли авто. Водій "Audi" від отриманих травм загинув на місці. У Харківському обласному управлінні Нацполіції повідомили, що стрілянина сталася на вулиці Клочківській близько 23:30. Кілер очікував свою жертву біля в'їзду на подвір'я багатоповерхівки.

Зараз ви читаєте новину «Розстріляний водій причетний до вбивства Вороненкова - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі