середа, 18 вересня 2019 13:19

Розстріл Кириллова: перші неофіційні версії

Розстріл Кириллова: перші неофіційні версії
Заступника голови Якимівської ОТГ Дмитра Кириллова розстріляли на сходах селищної ради. Фото - 0619.com.ua

На місці розстрілу голови Якимівської ОТГ у Запорізькій області Дмитра Кириллова працюють слідчі та експерти.

Офіційну інформацію надасть під час брифінгу голова Нацполіції Сергій Князев, який сьогодні перебуває з робочою поїздкою в Запоріжжі.

Проте місцеві уже обговорюють версії та мотиви убивства посадовця. Перша - вбивство сталося через торгові точки у Кирилівці, припускають місцеві жителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство заступника голови ОТГ: з'явилося орієнтування на кілера

Інша - "гріхи батьків", повідомляє mv.org.ua із посиланням на власні джерела. Батько вбитого має зв'язки з криміналітетом. Тому син цілком міг стати жертвою розбірок. Також говорять про те, що вбитий мав якісь справи з мелітопольцем Артуром Горобцем на прізвисько "Хмара". Навесні цьогоріч його затримували за звинуваченням у створенні банди рекетирів.

Про Кириллова відомо, що родом із Кирилівки Якимівського району. Із дружиною Альоною виховували дітей Кирила та Катерину. На посаду заступника голови Якимівської ОТГ із гуманітарних питань Кириллова просував голова Олександр Правосуд та екс-нардеп Сергій Валентиров. Останнього пов'язують із убивством громадського активіста та ветерана АТО Віталія "Сармата" Олешка, за інформацією zp-fakty.net.ua.

Дмитра Кириллова розстріляли вранці 18 вересня на сходах селищної ради. Стріляли, ймовірно, з автомата. Добивали жертву упритул. Після того нападник утік на авто, яке згодом знайшли спаленим.

Зараз ви читаєте новину «Розстріл Кириллова: перші неофіційні версії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі