четвер, 15 квітня 2021 09:51

Розповіли про стан немовляти, якого знайшли в поліетилені біля колій

Розповіли про стан немовляти, якого знайшли в поліетилені біля колій
У дитини значне переохолодження та зневоднення. Нині його обстежують і загрози для життя немає Фото: tsn.ua

У Кам'янському, Дніпропетровської області, місцева жителька гуляла із собакою, аж раптом пес потягнув її в кущі. У пакеті лежав оголений хлопчик, замотаний у ганчір'я. Жінка одразу викликала поліцію та "швидку".

Медики кажуть, малюку пощастило, що не став жертвою безпритульних тварин і не замерз на смерть. Його в тяжкому стані доправили до Дніпра до Центру матері й дитини. У хлопчика значне переохолодження та зневоднення. Нині його обстежують і загрози життю немає, ідеться в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У парку під листям знайшли труп немовляти

"Немовляті пощастило в житті. У нього був янгол-охоронець, який уже багатьох людей звів із цією дитиною в перші години його життя. Сподіватимемося на порятунок, диво станеться", - сказала заступниця медичного директора Центру матері й дитини ім. Руднева Вікторія Остромецька.

Тим часом поліція розшукує матір немовляти. За те, що покинула дитину в небезпеці, їй загрожує 3 роки тюрми.

Дитину в кущах біля залізничних колій поблизу міської лікарні №9 у Кам'янському Дніпропетровської області знайшли 13 квітня. Вона була замотана в пакет.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про стан немовляти, якого знайшли в поліетилені біля колій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі