четвер, 22 серпня 2019 10:45

Розкрили подробиці вбивства жінки підлітком

Розкрили подробиці вбивства жінки підлітком
Хлопець хвалився вбивством. Фото: ICTV

Підозрюваний в убивстві 25-річної Яни Шевченко з Харкова 17-річний Данило Рєдін у своєму дворі хизувався вбивством.

Матір загиблої Жанна Шевченко повідомила, що це відбувалося до виявлення тіла вбитої, повідомляють "Надзвичайні новини".

"Майже всі у районі знали подробиці. Він у перший же день усім хизувався. Розповідав, як убив мою дитину, і що вбивство було заздалегідь підготовлене. Він вирив яму і чекав моменту", – сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці розстріляли двох людей і викрали їхню машину

Яна та Данило разом вживали психотропи та мали інтимні стосунки. Припускають, що Яна в компанії друзів висміяла Данила, і хлопець затаїв образу.

"У Яни з ним були стосунки, наскільки я знаю. Усі знають, що він по-звірячому вбив Яну і водив екскурсії з малоліток, щоб вони дивилися, як вона закопана", – говорить місцева жителька.

У Харкові матір жінки, яку по-звірячому вбив підліток, побоюється, що злочинець може уникнути покарання. Хлопця звуть Данило Рєдін. Він навчається у харківському технікумі молочної промисловості, а його жертва – 26-річна Яна Шевченко, яка зникла наприкінці червня поблизу Холодної гори.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили подробиці вбивства жінки підлітком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі