четвер, 15 грудня 2022 18:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія легалізує вбивства, мародерства і зґвалтування ‒ Подоляк відповів на рішення Держдуми

Росія легалізує вбивства, мародерства і зґвалтування ‒ Подоляк відповів на рішення Держдуми
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вкотре закликав створити спеціальний міжнародний трибунал для покарання Росії за воєнні злочини. Фото: slovoidilo.ua

Зняття російською Держдумою відповідальності за воєнні злочини своїх військових на захоплених українських територіях не повинне залишитись без відповіді міжнародної спільноти.

Таким чином РФ хоче легалізувати мародерства, вбивства та ґвалтування українців російськими загарбниками. Про це у Twitter написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров поступово бере під контроль окупований Донбас – ЦНС

За його словами, такі кроки Росії доводять необхідність створення спеціального міжнародного трибуналу.

"Зняття Держдумою Росії відповідальності за злочини на окупованих територіях, що були здійснені "в інтересах Росії" ‒ це фактична легалізація мародерств, зґвалтувань і вбивств як основних інструментів російської держави. Тепер розумієте, навіщо потрібен міжнародний спецтрибунал?", ‒ наголосив Подоляк.

Росія має прийняти нову реальність. Це ‒ втрата репутації та військові поразки. Таку пораду російському диктатору Володимиру Путіну та його речнику Дмитру Пєскову дав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

Закінчення війни в Україні залежить від низки факторів. Якщо проаналізувати ситуацію з психологічного та математичного боку, це може статися навесні або влітку 2023 року, заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у коментарі "РБК-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Росія легалізує вбивства, мародерства і зґвалтування ‒ Подоляк відповів на рішення Держдуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі