неділя, 29 вересня 2024 12:42

Спецтема: Війна Росії проти України

"Російський терор не знає пауз": Зеленський відреагував на удар КАБами по Запоріжжю

"Російський терор не знає пауз": Зеленський відреагував на удар КАБами по Запоріжжю

Президент Володимир Зеленський відреагував на російський удар авіабомбами по Запоріжжю вранці 29 вересня.

Він наголосив, що світу під силу зупинити російський терор. Про це Зеленський написав у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар КАБами по Запоріжжю: кількість постраждалих зросла

"Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під'їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці. Загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів. Я дякую всім службам, які оперативно відреагували й надали необхідну допомогу людям. Зараз ще триває розбір завалів", - зазначив президент.

За його словами, загалом цього тижня російська армія застосувала проти України майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 ударних дронів Shahed і понад 40 ракет.

"Цей російський терор не знає пауз, і його можна зупинити тільки єдністю світу – єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на Росію за війну", - наголосив Зеленський.

Російські терористи вранці 29 вересня масовано атакували Запоріжжя керованими авіабомбами. Ворог поцілив по житловій забудові та інфрастурктурі.

Повідомляють про постраждалих. Значних руйнувань зазнали багатоповерховий та шість приватних будинків в різних районах Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «"Російський терор не знає пауз": Зеленський відреагував на удар КАБами по Запоріжжю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі