понеділок, 31 жовтня 2022 10:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія повторно атакує Запоріжжя

Росія повторно атакує Запоріжжя
Уранці 31 жовтня ворог вже атакував місто ракетами. Фото: "Суспільне"

Російські окупанти вдруге за добу 31 жовтня атакують Запоріжжя.

Секретар міськради Анатолій Куртєв закликав жителів обласного центру залишатися в укриттях, про що написав в Telegram.

"Ворог повторно атакує Запоріжжя. Знаходьтеся у безпечних місцях", – написав він. Інших подробиць не уточнив.

Уранці 31 жовтня ворог вже атакував місто ракетами, які, попередньо, запустив з літаків. Інформації про постраждалих немає. Унаслідок атаки пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масована ракетна атака: в Україні запроваджують екстрені відключення електрики

"Тому можливі перебої зі світлом. Усі служби працюють на місцях влучань. Інформація уточнюється. Будьте обережні, не виключені повторні удари", – повідомляв керівник області Олександр Старух.

31 жовтня російські окупанти знову здійснили кілька хвиль ракетних атак по об'єктах критичної інфраструктури України. З літаків-ракетоносців випустили понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська у Ростовській області Росії. 44 крилаті ракети знищили сили української ППО, повідомили в Повітряних силах.

Вибухи лунали у низці областей та Києві. Мер Віталій Кличко підтвердив влучання по столиці. У деяких районах немає електрики та води. Також в ОВА повідомляють про "прильоти" та роботу ППО на Київщині.

Влада також повідомляє про удари по критичній інфраструктурі у Запоріжжі, на Черкащині, у Харкові та у Кам'янському районі на Дніпропетровщині. На Вінниччині збита російська ракета впала у цивільні об'єкти.

По всій території України, крім Криму, була повітряна тривога.

Зараз ви читаєте новину «Росія повторно атакує Запоріжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі