пʼятниця, 20 листопада 2020 18:10

Російський рекетир вимагав у підприємця $12 тис. за борг, якого не існувало
3

В Одесі рекетир вимагав з підприємця повернути $12 тис. за борг, якого не існувало.

Злочинець бив чоловіка й погрожував спалити йому автомобіль, якщо той не поверне гроші, повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники в масках вдерлися в будинок і катували родину

В Одесі рекетир вимагав з підприємця повернути  тис. за борг, якого не існувало
Фото: npu.gov.ua
Зловмисника затримали під час отримання частини «боргу»
Злочинець бив бізнесмена та погрожував спалити йому автомобіль, якщо той не поверне гроші

"До оперативників управління стратегічних розслідувань Нацполіції в Одеській області звернувся місцевий підприємець по допомогу. Невідомий вимагав від нього повернення неіснуючого боргу. Допоки погрози були лише на словах, підприємець не звертав на них уваги. Однак коли справа дійшла до рукоприкладства й погроз щодо спалення автомобіля, прийшов до правоохоронців", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановили особу вимагача – ним виявився 43-річний росіянин, який свого часу був учасником однієї з впливових етнічних злочинних організацій. Угруповання "спеціалізувалася" на зухвалих викраденнях людей із метою викупу.

Зловмисника затримали під час отримання частини "боргу" - $3 тис. Раніше задокументували отримання ним ще 5 700 грн.

За вимагання рекетиру загрожує до 7 років позбавлення волі.

На Вінниччині зловмисники викрали 2 чоловіків і катували за борг, якого не існувало. 3 викрадачів силою посадили 2 жителів Жмеринки в автомобіль і завезли їх у Шаргород. Там вони утримували жертв у будинку та катували, вимагаючи $3 тис.

Зараз ви читаєте новину «Російський рекетир вимагав у підприємця $12 тис. за борг, якого не існувало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі