пʼятниця, 05 квітня 2019 09:36

Робітника лікарні розчавив бак із водою

Автор: ТСН
  У Миколаєві під час ремонтних робіт загинув   працівник міської лікарні №1.  На нього впав бак із водою вагою понад тонну і розчавив його
У Миколаєві під час ремонтних робіт загинув працівник міської лікарні №1. На нього впав бак із водою вагою понад тонну і розчавив його

У Миколаєві під час ремонтних робіт загинув працівник міської лікарні №1 58-річний Юрій Ярченко. На нього впав бак із водою вагою понад тонну і розчавив його.

Трагедія трапилася, коли працівник демонтував бак. Рідні загиблого звинувачують у смерті керівництво медичного закладу. Мовляв, він не мав виконувати таку роботу. Але його лякали звільненням, якщо не виконає, йдеться в сюжеті ТСН.

Загиблий працював у лікарні майже 10 років. Обслуговував будівлі, а зараз готував один з корпусів до капітального ремонту. Отримав завдання демонтувати систему опалення, каже головний лікар. Вона впевнена, що це був нещасний випадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальник загинув від вибуху в автівці

"Вони обрізали труби. Вода не потекла і вони подумали, що бак порожній. Вони стояли, говорили, а під вагою води бак почав падати. Цей працівник кинувся його утримати, щоб бак не впав, і він його накрив", - розказує головний лікар Миколаївської міської лікарні №1 Марія Грачова.

Завгосп лікарні розказує, що чоловікові кричали про небезпеку, але він чомусь побіг під бак.

Реаніматологи прибули за лічені хвилини, але врятувати Юрія не змогли. Обставини загибелі чоловіка розслідує поліція. Кримінальне порушення порушили за фактом вбивства, але з поміткою "нещасний випадок".

У Запорізькій області на шахті "Експлуатаційна" стався обвал породи. Загинув 33-річний гірник.

Зараз ви читаєте новину «Робітника лікарні розчавив бак із водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі