середа, 18 листопада 2020 15:15

Різав горло та живіт: батько вбив 3-річну доньку

Різав горло та живіт: батько вбив 3-річну доньку
В місті Курахове Мар'їнського району Донецької області батько зарізав свою 3-річну доньку Фото: don.gp.gov.ua

В місті Курахове Мар'їнського району Донецької області сталася трагедія. Батько зарізав 3-річну доньку.

Про страшну трагедію поліцейським сповістила мати. Коли це сталося, жінки не було вдома, повідомили в пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70-річний чоловік зарізав сина

"18 листопада 2020-го 40-річний житель міста Курахове, який за попередніми даними мав психічні розлади, перебуваючи у власній квартирі наодинці з 3-річною донькою, наніс їй декілька ножових поранень в ділянку горла та черевної порожнини. Від отриманих травм дитина померла на місці", - сказано в повідомленні.

Горе-батька затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру й обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У Тернополі з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, а також численними колото-різаними ранами обличчя й тіла госпіталізували подружжя 10 червня. Травми чоловікові та дружині наніс 26-річний син. Усе це відбувалося на очах 15-річної доньки потерпілих. Саме вона викликала "швидку" та поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Різав горло та живіт: батько вбив 3-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі