четвер, 06 грудня 2012 13:56

Рівненську маршрутку протаранив мікроавтобус. В аварії загинули водії
6

45-річний водій рейсового автобусу загинув на місці ДТП
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ
«Mercedes-Benz 308» під час обгону врізався в зустрічну маршрутку
Водія вантажного мікроавтобуса в стані травматичного шоку госпіталізували в реанімацію
Вантажний мікроавтобус в’їхав у попутний автомобіль «ГАЗ 31029» і перевернувся
За кермом вантажного мікроавтобуса був 33-річний громадянин Таджикистану

У середу, 5 грудня, о 15 годині на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Янівка Сарненського району на Рівненщині автомобіль "Mercedes-Benz 308" під час обгону врізався в зустрічну маршрутку "Рівне-Кузнецовськ" з 25 пасажирами. Водії вантажного мікроавтобуса та маршрутки загинули.

"За попередніми даними, водій автомобіля "Mercedes-Benz 308", виконуючи маневр обгону, не переконався, що смуга зустрічного руху вільна й допустив зіткнення з автобусом "БАЗ А079.23". За кермом вантажного мікроавтобуса з номерними знаками Республіки Литва був 33-річний громадянин Таджикистану із міста Худжанд. Він їхав зі сторони райцентру Сарни в напрямку до міста Кузнецовськ", - розповідає Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брати на джипі збили мешканця Рівненщини і покинули помирати під дверима медпункту

Після зіткнення з маршруткою вантажний мікроавтобус в'їхав у попутний автомобіль "ГАЗ 31029" і перевернувся. Від сильного удару легковик злетів у кювет.

45-річний водій рейсового автобусу загинув на місці ДТП. Він мешкав у райцентрі Володимирець. Його тіло доставили у місцевий морг. Водія вантажного мікроавтобуса в стані травматичного шоку госпіталізували в реанімацію Сарненської центральної райлікарні.

"У нього діагностували внутрішню черепно-мозкову травму, перелом кісток черепа, забій головного мозку важкого ступеня, відкритий перелом лівого передпліччя, відкритий перелом лівого стегна, закритий перелом кісток лівої ступні. Під час надання медичної допомоги чоловік помер", - пояснюють в обласному ДАІ.

Автобус здійснював рейс за маршрутом "Рівне-Кузнецовськ". У його салоні було 25 пасажирів. Ніхто з них під час ДТП не постраждав. Уникнув травм також і водій автомобіля "ГАЗ 31029" у який врізався після зіткнення з маршруткою вантажний мікроавтобус.


Зараз ви читаєте новину «Рівненську маршрутку протаранив мікроавтобус. В аварії загинули водії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі