четвер, 20 жовтня 2022 21:12

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ разом із військовими звозить до Білорусі ще і боєприпаси з Далекого Сходу – ЗМІ

РФ разом із військовими звозить до Білорусі ще і боєприпаси з Далекого Сходу – ЗМІ
У Білорусь разом із російськими військовими завозять і боєприпаси з Далекого Сходу Росії. Фото: скріншот з відео

У Білорусь разом із російськими військовими завозять і боєприпаси з Далекого Сходу Росії.

з 26 вересня із залізничної станції в Приморському краї РФ була відправлена група вагонів з позначкою "вибухові матеріали". Ешелон прибув на станцію в Нижегородську область, повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн" у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов заявив про "певні загрози" з боку Білорусі

Звідти вагони з боєприпасами "причіплюються" до військових ешелонів до Білорусі.

"Так, 17 жовтня на залізничну станцію Полонка (Барановицький район, Брестська область) зі станції Ільїно прибув військовий ешелон із військовослужбовцями армії РФ, до якого було причеплено два вагони з боєприпасами", – повідомляє моніторингова група.

20 жовтня "Радіо Свобода" опублікувала супутникові знімки та свідчення очевидців, які говорять про те, що на військовий аеродром у Зябрівці під Гомелем прибувають російські війська та будуються піщані насипи.

20 жовтня у Генштабі Збройних сил України заявили, що ймовірність спроби наступу з території Білорусі зростає, але його напрямок може бути змінений на захід білоруського кордону для "перерізання" логістики постачання зброї.

Зараз ви читаєте новину «РФ разом із військовими звозить до Білорусі ще і боєприпаси з Далекого Сходу – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі