неділя, 31 травня 2020 13:05

Ревнував, бив і не хотів відпускати: нові подробиці вбивства і самогубства на сільській вулиці

Ревнував, бив і не хотів відпускати: нові подробиці вбивства і самогубства на сільській вулиці
У селі Тальки на Житомирщині 41-річний чоловік застрелив 19-річну коханку і вкоротив собі віку. Фото: zt.npu.gov.ua

41-річний Ігор та 19-річна Людмила, яких знайшли з вогнепальними пораненнями на вулиці у Тальках Новоград-Волинського району Житомирщини, мали стосунки. Родичі загиблої кажуть: жінка з ним зустрічалася, хоча знала, що той одружений.

Чоловік перестрів кохану опівночі на сільській дорозі. Спочатку з рушниці поцілив у неї, а потім вистрелив у себе. Обидва постріли чуло чи не усе село. До хати Людмила не дійшла якихось 300 метрів. Поранений чоловік ще зміг подзвонити товаришу і сказати, що вбив жінку і пустив кулю в себе.

"Вистрелив їй в спину, в собі вистрелив у груди. Я, коли прибігла, він був ще живий. Вона лежала на спині, а він отак її обняв. Казав, щоб до лікарні її везли", - розповідає мати вбитої дівчини Марія Деркач, передає ТСН.

Поки приїхала "швидка", то обоє були вже мертві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік під час сварки вбив дружину та застрелився сам

"За попередньою інформацією, між чоловіком і дівчиною були певні стосунки. Як вказують місцеві жителі, вони постійно сварилися. Стався словесний конфлікт, який призвів до таких дій", - розповів т.в.о. керівника Новоград-Волинського відділу поліції Іван Запоточний.

Ігор був одружений, у місті мав дружину і 16-річну доньку. В село приїжджав до своїх батьків. Тут і зустрів Людмилу, яка була удвічі молодша за нього. Машину чоловіка часто бачили біля хати жінки.

Рідні вбитої кажуть, що Ігор був дуже ревнивим. Не один раз підіймав на неї руку. Тому вона і вирішила піти від нього. Утім, той погрожував вбити її і рідних, якщо вона не повернеться.

У селі родичів Ігоря просять не турбувати. Його мати щойно пережила інсульт. Людмилу в сукні нареченої вже поховали. Ігоря поховають у Житомирі. Тіло чоловіка забрала дружина.

Трагедія в селі Тальки Новоград-Волинського на Житомирщині сталася уночі 29 травня. Поліцейські з'ясували, що потерпіла поверталася вночі додому, а за кількасот метрів до будинку її очікував чоловік. Про що відбулася між ними розмова, нині не відомо, однак її наслідком став постріл у спину жінки, потім - самостріл чоловіка з цієї ж зброї.

Зараз ви читаєте новину «Ревнував, бив і не хотів відпускати: нові подробиці вбивства і самогубства на сільській вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі