Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 10:04

Ревнивець спалив авто свого суперника і знищив ще три легковики
5

На Київщині чоловік улаштував масштабну пожежу на парковці.

Інцидент трапився на одній із вулиць села Петропавлівська Борщагівка. Він через ревнощі до дівчини підпалив авто свого суперника. Вогонь перекинувся на три інші автівки, повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

"Інформація про те, що на одній із вулиць села Петропавлівська Борщагівка горить автомобіль, надійшла до управління поліції 14 квітня приблизно о 04:00. Про подію повідомив мешканець багатоповерхівки, чий автомобіль був припаркованим навпроти будинку. Під час слідчо-оперативних дій працівники поліції на будинку, де мешкають потерпілі, виявили камеру відеоспостереження, яка зафіксувала невідомого чоловіка. Він приблизно о 02:30 підійшов до однієї з іномарок, після чого і сталося загорання транспортного засобу. Правоохоронці з'ясували, що підпалювачем є місцевий житель, водій елітних авто. Молодик через ревнощі підпалив автівку залицяльника своєї подруги", - ідеться в повідомленні.

На Київщині чоловік влаштував масштабну пожежу на парковці
Фото: kv.npu.gov.ua
На Київщині чоловік влаштував масштабну пожежу на парковці
Він хотів помститися супернику
Він хотів помститися супернику
Він хотів помститися супернику

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підпалив магазин і хату й пішов стріляти людей: злочинець налякав жителів двох сіл

Інструкцію, як зробити суміш для підпалу, 35-річний чоловік знайшов в інтернеті. Авто він підпалив, коли залицяльник припаркувався у дворі дівчини. Відомо, що в результаті пожежі ніхто з людей не постраждав.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання підпалювача й вилучили в нього понад $80 тис. готівкою, мобільний телефон, наркотики, банківські картки.

За скоєне злочинцю загрожує від трьох до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

У Харкові невідомі вночі спалили авто. Інцидент трапився біля житлового будинку на Дачі №55 у Київському районі міста. Іномарка була припаркована між багатоповерхівкою та гаражами. Незабаром у під'їзді багатоповерхівки, біля якої сталася пожежа, з'явився напис зі зверненням до одного мешканця

Зараз ви читаєте новину «Ревнивець спалив авто свого суперника і знищив ще три легковики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути