понеділок, 03 серпня 2020 12:08

Рекордну кількість кокаїну з Еквадору затримали на Одещині

Рекордну кількість кокаїну з Еквадору затримали на Одещині
В Одеській області в морському порту "Південний" вилучили понад 56 кг кокаїну. Фото: прес-служби прокуратури Одеської області

Правоохоронці виявили понад 56 кг кокаїну в морському порту "Південний" на Одещині. Про це повідомила Держприкордонслужба. На чорному ринку орієнтовна вартість вилученого наркотику може сягати 200 млн грн.
Кокаїн лежав у контейнері з бананами, що прибув з Еквадору. Був розфасований у 47 брикетах і схований у вентиляційних люках. Кожен брикет мав фірмове маркування у вигляді літер і цифр, що вказують на його належність до певного наркосиндикату.
За фактом контрабанди наркотичних засобів розпочато кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, які товари найчастіше перевозять контрабандою

У лютому і травні цьогоріч у в морському порту "Південний" прикордонники Одеського загону також затримували великі партії кокаїну. В лютому 31 брикет кокаїну вагою понад 30 кг прибув із Республіки Чилі з вантажем легкових автомобілів. У травні понад 53 кг наркотику були сховані у порожнинах контейнера з бананами, який теж прибув з Еквадору.

Зараз ви читаєте новину «Рекордну кількість кокаїну з Еквадору затримали на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі