понеділок, 18 квітня 2011 19:55

"Регіонал" заявив, що фізично не здатен на побиття рибалок

"Регіонал" заявив, що фізично не здатен на побиття рибалок

Голова Заставницькому районної державної адміністрації (Чернівецької області) Михайло Бойчук просить правоохоронців провести розслідування у справі про побиття 4 рибалок.

Про це він написав у тексті заяви в обласну прокуратуру та УМВС України в Чернівецькій області.

"Я, голова Заставницькому районної державної адміністрації Бойчук М.В., звертаюся до правоохоронних органів, УМВС України в Чернівецькій області, обласної прокуратури з проханням провести розслідування за даним фактом, який є абсолютним приниженням моєї людської гідності, честі керівника, і моєї сім'ї" , - сказано в заяві.

Крім того, на період розслідування Михайло Бойчук зняв з себе повноваження голови райдержадміністрації для проведення належного розслідування.

Депутат звертає увагу правоохоронних органів на те, що протягом останніх 14 років є інвалідом 3 групи (відсутність правої ноги), і його фізичні можливості не дозволяють учинити те, в чому його звинувачують.

Як повідомлялося раніше, у місті Заставна Чернівецької області декілька озброєних чоловіків жорстоко побили, а потім катували чотирьох рибалок. Все це відбувалося у присутності голови Застявнянськой РДА Михайла Бойчука від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" заявив, що фізично не здатен на побиття рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі