четвер, 20 серпня 2020 18:10

Рецидивіст на межі підстрелив сусіда із саморобної зброї

Рецидивіст на межі підстрелив сусіда із саморобної зброї
У Слов'янську затримали 42-річного рецидивіста, який підстрелив 35-річного сусіда із саморобної зброї. Фото: dn.npu.gov.ua

У Слов'янську 35-річного чоловіка під час конфлікту на межі підстрелив 42-річний сусід.

Чоловіка з пораненнями живота забрали медики швидкої допомоги. Злочинця, який зник після скоєного, поліцейські розшукали, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецидивіст жорстоко розправився з вітчимом

"Між мешканцями двох суміжних домоволодінь стався конфлікт. Потерпілий розповів, як посварився з сусідом і той прямо через паркан вистрілив у нього дробом з невідомої зброї. Відразу було встановлено, що останній є раніше судимим 42-річний жителем міста. За кілька годин оперативники затримали підозрюваного на одній з вулиць мікрорайону. Саморобну вогнепальну зброю знайшли на даху його будинку", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмисникові за замах на вбивство загрожує до 15 років в'язниці.

У Запоріжжі 41-річний чоловік впритул розстріляв 26-річного сусіда через місця на парковці. Інцидент стався по пр. Металургів. Потерпілого із численними поранення грудної клітки забрали до реанімації. Він втратив багато крові. Стрілка затримали.

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст на межі підстрелив сусіда із саморобної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі