вівторок, 26 травня 2020 10:09

Реакція була блискавичною: показали фото за ґратами підозрюваних у зґвалтуванні поліцейських

Колишні працівники Кагарлицького відділу поліції Микола Кузів та Сергій Сулима, яких обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні, тортурах і побитті, перебувають у слідчому ізоляторі.

Відповідні фото підозрюваних за ґратами показав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Автор: facebook.com/anton.gerashchenko.7
  Колишні співробітники  Кагарлицького відділу поліції Микола Кузів та Сергій Сулима, яких  підозрюють  в зґвалтуванні, тортурах і побитті,   перебувають в слідчому  ізоляторі
Колишні співробітники Кагарлицького відділу поліції Микола Кузів та Сергій Сулима, яких підозрюють в зґвалтуванні, тортурах і побитті, перебувають в слідчому ізоляторі

"Ось так буде з кожним, хто, одягнувши погони і отримавши владу, порушить Закон і вчинить злочин. Попереду їх чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін", - підписав Геращенко фото у Facebook.

Додав, що реакція поліції на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: чи буде масова переатестація поліцейських

"Повідомлення з лікарні про насильство і тортури щодо потерпілої надійшло в Обухівський відділ поліції в неділю, о 18:47. О 19:15 правоохоронці встановили особи підозрюваних у злочині працівників поліції. О 19:40 їх було затримано і на місце злочину було викликано слідчих ДБР. 25 травня, о 8:00, начальник Національної поліції Ігор Клименко підписав наказ про розформування Кагарлицького відділу поліції, відсторонення всього його керівництва і відсторонення начальника Обухівського районного відділу поліції. О 10:23 ранку понеділка пресслужба Національної поліції зробила заяву про факт насильства і тортур і про затримання підозрюваних", - розповів Геращенко.

Оперативник та керівник одного з секторів Кагарлицького відділення поліції у Київській області катували та зґвалтували 26-річну жінку. Попередні дані розслідування свідчать про те, що оперуповноважений у ніч проти 24 травня викликав до відділення поліції м. Кагарлик жінку як свідка - надівав протигаз, застосовував кайданки та стріляв з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу. Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу до чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надівали протигаз та стріляли з табельної зброї над головою. У результаті потерпілий отримав переломи ребер та носа.

Зараз ви читаєте новину «Реакція була блискавичною: показали фото за ґратами підозрюваних у зґвалтуванні поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі