субота, 19 січня 2019 11:11

Розслідував убивство "Сармата" - розповіли можливу версію нападу на офіцера поліції

Розслідував убивство "Сармата" - розповіли можливу версію нападу на офіцера поліції
Чому стріляли в Логвиненко: можлива версія нападу. Фото:facebook.com/Vyacheslav.Abroskin.

Поранений у Харкові офіцер департаменту карного розшуку Нацполіції Олексій Логвиненко розслідував убивство ветерана АТО Віталія Олешка, "Сармат".

"Останнім часом він та його підлеглі активно працювали в напрямку встановлення всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка, а також документували небезпечне злочинне угруповання з корумпованими довготривалими зв'язками, члени якого проживали на території Харківщини, а розбої та квартирні крадіжки скоювали в різних областях нашої країні", - заступник глави Нацполіції Вячеслав Аброськін пише про подію у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політв'язень заявив про підміну ключового свідка у його справі

За словами Аброськіна, Логвіненко перебуває в реанімаційному відділенні харківської лікарні, де лікарі вже третю добу борються за його життя.

16 січня зранку в Харкові 2 невідомих у масках стріляли в офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Він отримав важкі поранення, повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Зараз ви читаєте новину «Розслідував убивство "Сармата" - розповіли можливу версію нападу на офіцера поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі