четвер, 30 грудня 2010 12:22

"Регіонал" не знає чому його сина-вбивцю звільнили під підписку

"Регіонал" не знає чому його сина-вбивцю звільнили під підписку

Народний депутат з фракції Партії регіонів Володимир Демішкан заявляє, що не втручається і навіть не вникає в хід слідства у справі його сина. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

Демішкан, реагуючи на прохання прокоментувати звільнення його сина під підписку про невиїзд, сказав: "З цим питанням, будь ласка, зверніться до слідства. Я за весь цей час жодного разу не вникав у ситуацію і тим більше не втручався у слідство. Я знаю, що слідство, яке ведеться, справедливо оцінить усі факти і всі розклади ".

Нагадаємо, раніше Вищий спеціалізований суд з цивільних і кримінальних справах, який нещодавно був створений Президентом Віктором Януковичем і який очолив нардеп-регіонал Леонід Фесенко, підтвердив, що сина народного депутата-регіонала Сергія Демішкана, обвинуваченого у вбивстві, законно випустили на підписку про невиїзд.

Як раніше писали ЗМІ, мова йде про злочин, який було скоєно ще в листопаді 2007 року. Тоді в Києві був викрадений і вбитий 62-річний Василь Кривозуб, директор авіакомпанії "Крунк", ветеран афганської війни. Його втопили в каналі під Вишгородом, прив'язавши до спини чавунну батарею.

Як пише "Газета по-киевски",. Демішкан безпосередньо брав участь в організації вбивства і прокричав ще живому Кривозубові на прощання: "Передавай привіт Кусто!".

Але як тільки в країні змінилася влада, в Апеляційному суді справа почала розвалюватися. Підсудні раптом заявили, що свідчення вибиті міліцією, а Демішкан і зовсім не брав участі у вбивстві.

Пізніше прокурор подав клопотання, щоб справу відправили на дорозслідування. Потім суддя несподівано випустила Демішкана на підписку, законність чого підтвердив своїм рішенням Вищий спецсудів у кримінальних і цивільних справах, який очолює регіонал Фесенко.

За матреіалам Ліга

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" не знає чому його сина-вбивцю звільнили під підписку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі